archiving "show1" (write the show on computer)

Sunlite Touch Sensitive Intelligent Control Keypad

Moderators: simonB, nick, florent, Ben

Post Reply
jacou
Junior Forumor
Posts: 16
Joined: Sat Dec 22, 2012 11:08 pm

archiving "show1" (write the show on computer)

Post by jacou » Tue Jan 01, 2013 10:12 pm

The stick gets its program out of one map on the SD-card.

Default it is always named "show1"... so I assume.
Is that name an obligation, or can I rename that map?

I think about making an archive folder with different shows. I will name them according to what they "do".
I suppose I always need to rename them to "show1" after replacing the previous show on the SD?


But then, to do this I want to use the "write the show on computer" option.

So I take option "1024 channels" for my stick DE3.
"this may take a few minutes" appears; and than I get an immediate crash:
Image
translated in english the only option is "close the program".

I love the program... but a beta is a beta I assume?

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: archiving "show1" (write the show on computer)

Post by simonB » Wed Jan 02, 2013 3:35 pm

Please specify your software version before reporting any problems
Simon
--
Sales/Support

jacou
Junior Forumor
Posts: 16
Joined: Sat Dec 22, 2012 11:08 pm

Re: archiving "show1" (write the show on computer)

Post by jacou » Wed Jan 02, 2013 8:34 pm

Image
Image

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: archiving "show1" (write the show on computer)

Post by simonB » Thu Jan 03, 2013 6:15 pm

Software version: 20/12/2012
Bug: Software crashes when you write to the SD card

The card may be corrupt, try changing or formatting it.
Simon
--
Sales/Support

jacou
Junior Forumor
Posts: 16
Joined: Sat Dec 22, 2012 11:08 pm

Re: archiving "show1" (write the show on computer)

Post by jacou » Thu Jan 03, 2013 8:51 pm

a misunderstanding:
in this topic no SD-card is involved.
the crash occurs while "writing the show on computer". I don't even get the option to select the location.
If so, i would try to write to c:\

Is that where "write the show on computer" is meant to be for? Or do I understand the term wrong?

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: archiving "show1" (write the show on computer)

Post by simonB » Mon Jan 07, 2013 11:28 am

Hi

Sorry yes I didn't read your post correctly. This bug should have been fixed int he latest version here:
http://www.nicolaudie.com/downloads/fil ... robeta.exe
Simon
--
Sales/Support

Post Reply