easyshow button on ss2

Easy Show, You can now easily build your own multimedia light-show with Time-lines !

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
tojinzgz
New Forumor
Posts: 10
Joined: Sat Mar 21, 2015 6:25 pm

easyshow button on ss2

Post by tojinzgz » Mon Apr 06, 2015 7:50 pm

hi,
i create a button on ss2 to start a show with easyshow.
easyshow open but not load the show archive. only open easyshow
thanks

Ben
Super Forumor
Posts: 153
Joined: Wed Mar 25, 2015 2:55 pm

Re: easyshow button on ss2

Post by Ben » Thu Apr 09, 2015 7:53 am

Hi there,

Would it be possible for you to send me your show file and details of where the problem happens and I will have a look into it?

Kind regards,

Ben
Benno
--
Product Support

Ben
Super Forumor
Posts: 153
Joined: Wed Mar 25, 2015 2:55 pm

Re: easyshow button on ss2

Post by Ben » Fri Apr 10, 2015 2:37 pm

hi again,

We are aware of this problem and are looking into fixing it for future releases.

A work-around for you which may help:
- Create 2 scenes or switch buttons, one to trigger Easy Show to open, one to trigger easy show to load a file
- Make a cycle and trigger each button. Leave a gap of a few seconds in between the 2

Anyway try these and hope they help

Kind regards,

Ben
Benno
--
Product Support

Post Reply