Create a Cycle

Easy Show, You can now easily build your own multimedia light-show with Time-lines !

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
ozgur433
Posts: 4
Joined: Mon Jun 27, 2011 12:37 am

Create a Cycle

Post by ozgur433 » Fri Dec 21, 2012 9:21 am

In Sunlite Suite 2, "Create a Cycle" does not seem to work. Will it be implemented again?

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Create a Cycle

Post by simonB » Fri Dec 21, 2012 10:30 am

Hi

This seems to be working fine in the latest beta release from December. Let me know if you're still having issues with this.
Simon
--
Sales/Support

ozgur433
Posts: 4
Joined: Mon Jun 27, 2011 12:37 am

Re: Create a Cycle

Post by ozgur433 » Fri Dec 21, 2012 11:01 am

I should correct that it is not "create a cycle" but "generate a cycle". I have just realized that it is directly created in the master page. No interface appears for naming and deciding in which page the cycle should appear like in the old Sunlite. So, false alarm. Sorry.

Post Reply