Master dimmer -> work not in exported Cycles

Easy Show, You can now easily build your own multimedia light-show with Time-lines !

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
dstar
Posts: 4
Joined: Tue Aug 31, 2010 6:35 pm

Master dimmer -> work not in exported Cycles

Post by dstar » Sun Sep 05, 2010 11:33 pm

Hi,
my next problem
I have some Events with RGB Spots and Moving Lights with additional Master-Dimmer Curves.
After Export the Show to master_cycle, the dimmers will not work. 90% of all Events comes full on/off.
No smooth dimming are possible.
With EasyShow is the Output to the Lights correct.
Any Solutions?

Best regards,
Christian

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Master dimmer -> work not in exported Cycles

Post by simonB » Mon Sep 06, 2010 7:05 pm

Hi Christian

I'm not 100% sure what you are referring to here.

Do you mean that if you insert a scene into easy show and modify the dimmer within easy show, it does not work properly?

dstar
Posts: 4
Joined: Tue Aug 31, 2010 6:35 pm

Re: Master dimmer -> work not in exported Cycles

Post by dstar » Mon Sep 06, 2010 8:18 pm

Hi,
I have some macros (for example: blu light, red light etc.) in the Timeline.
In Easyshow, i make dimmer-curves for this macros.
If i play the show with Easyshow, the dimmers are work.
But after export to cycle, i have no effekt.

But, i think i see the problem.
The cycle is only a List and plays the original macro without the additional Easyshow curves.

Christian

thestereo
Posts: 2
Joined: Mon Feb 17, 2014 8:55 pm

Re: Master dimmer -> work not in exported Cycles

Post by thestereo » Mon Feb 17, 2014 9:27 pm

I have the same problem
you've decided your own?

Post Reply