Troubleshoot with EasyRemote Android

Sunlite Suite 2 is a complete re-design of Suite 1. Please discus any issues here

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
polo
Posts: 1
Joined: Mon Jun 17, 2013 4:35 pm

Troubleshoot with EasyRemote Android

Post by polo » Mon Jun 17, 2013 4:55 pm

Hi,

I'm using Sunlite since 5 years and I wait for a remote solution.
I try EasyRemote on my Android phone (Samsung Galaxy s2) with sunlite suite 2 on windows 7 but it doesn't work...
The app find the session software but nothing more ?

Can so help me or where can I find another version of EasyRemote (1.4)

thanks !
Attachments
Screenshot_2013-06-17-18-47-55.png
second step ...
Screenshot_2013-06-17-18-47-55.png (8.93 KiB) Viewed 3141 times
Screenshot_2013-06-17-18-47-51.png
first step OK
Screenshot_2013-06-17-18-47-51.png (120.46 KiB) Viewed 3141 times

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Troubleshoot with EasyRemote Android

Post by simonB » Mon Jul 15, 2013 11:00 am

Try with the latest beta of Suite2 and the latest app ver from Google Play. Let me know if you still have trouble with this
Simon
--
Sales/Support

hsteppke
Super Forumor
Posts: 101
Joined: Tue Jan 25, 2011 7:57 am

Re: Troubleshoot with EasyRemote Android

Post by hsteppke » Tue Jul 16, 2013 9:37 pm

Also have you added a console ?
Easy Remote actualy will show the console you added in the Software...

e.g. if you add a MidiCon it will show a MidiCon .. if you add a Behringer it will show that one. If you add a FCF200, a Midicon and xyz it will show all 3 ...

Post Reply