embedded in a button didn't work correctly

Sunlite Suite 2 is a complete re-design of Suite 1. Please discus any issues here

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
Astey
Junior Forumor
Posts: 41
Joined: Mon May 17, 2010 10:09 pm

embedded in a button didn't work correctly

Post by Astey » Fri May 10, 2013 5:05 pm

on wednesday we tried "embedded in a button" feature with the latest beta. after exiting live mode

the program was still recording, however none of the buttons showed up in the changes list. every switch got a yellow triangle. in the end it was like ss2 was unable to control. even restarting the program didn't fix it. 5 minutes later all the changes showed up in the sub-menu.

cheers

RichterMC
Maxi Forumor
Posts: 282
Joined: Sat May 08, 2010 6:56 pm
Location: Germany/Deutschland

Re: embedded in a button didn't work correctly

Post by RichterMC » Sun May 12, 2013 8:51 pm

Can you reproduce this all the time ?

Best
Gernot

Astey
Junior Forumor
Posts: 41
Joined: Mon May 17, 2010 10:09 pm

Re: embedded in a button didn't work correctly

Post by Astey » Wed May 15, 2013 2:45 pm

not yet since it was a friends computer. ill try it on my own machine

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: embedded in a button didn't work correctly

Post by simonB » Mon May 20, 2013 6:23 pm

Make sure you have the correct tab selected. For example, if you click embed inside the button, then click record, then click live, you won't see the changes
Simon
--
Sales/Support

Post Reply