Page Size

Sunlite Suite 2 is a complete re-design of Suite 1. Please discus any issues here

Moderators: simonB, nick, florent, RichterMC, dylan, Ben

Post Reply
Fisherman
New Forumor
Posts: 13
Joined: Wed Feb 16, 2011 11:28 pm
Location: Germany

Page Size

Post by Fisherman » Wed Apr 27, 2011 12:05 pm

Hey everyone,

is it possible to make the pages smaller? Because if you have many fixtures there is not enough space for every page, despite the fact that there is much free space you can't use. I made a screenshot to show you what I mean.
Bild1.jpg
Bild1.jpg (58 KiB) Viewed 3000 times
Marcel

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Page Size

Post by simonB » Thu Apr 28, 2011 9:58 am

not currently possible but we'll add this in the next version or the one after
Simon
--
Sales/Support

Geerinckx
Junior Forumor
Posts: 49
Joined: Thu Aug 03, 2006 11:04 am
Location: Belgium (Nederlands)

Re: Page Size

Post by Geerinckx » Fri Apr 29, 2011 1:59 am

Hi there,

When you minimize the tap you can get the window smaller, just klick on the "arrow down" next to the X botton to close.
en de-activate show tab


Greetings

Gert
Don't dream your life but live your dreams!

Kiike
New Forumor
Posts: 13
Joined: Sun Nov 14, 2010 8:17 pm
Location: Barcelona, Spain

Re: Page Size

Post by Kiike » Mon May 09, 2011 4:09 pm

That will just give more space vertically, but not horizontally. The compression size is fixed to rows of four icons.
IMHO we can already drop compression and merge its options with the layers, as they are way more powerful.
Not very related, but i don't find any logic when SS2 orders icons:
Image
When i move any of the icons with Ctrl+Rclick the compression group will get moved around and the icon will be at its original position.
So i think that merging the best features of layers and compression groups will fix this instead of just fixing compression, and we would get extra space.

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Page Size

Post by simonB » Tue May 10, 2011 9:48 am

We will change compression in the future so it works like layers with drag/drop, but this wont be done anytime soon, we have a lot of higher priorities. Compression switches should be ordered in DMX value order I think, I'll check this out. Maybe for now we will add a few compression ordering options.
Simon
--
Sales/Support

Post Reply