Help - Urgent!

SLESA-U7 - SLESA-UE7 - SUITE2-FC

Moderators: simonB, nick, florent, dylan, Ben

Post Reply
andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Sun Jan 23, 2011 10:03 pm

Hi,
I have a SLESA-U7 and use the official remote.
Since updating the firmware, there is now no response from the remote.

Andy

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Help - Urgent!

Post by simonB » Mon Jan 24, 2011 2:59 pm

Hi Andy

This problem has been fixed in the latest beta firmware 1.17. You can download this here:
http://www.dmxsoft.com/global/ftp/tools.zip

It will be officially released as 1.18 with the software later in the week.
Simon
--
Sales/Support

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Tue Jan 25, 2011 8:41 pm

Excellent - thanks Simon. I will download & install immediately.

Andy

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Tue Jan 25, 2011 8:57 pm

Simon.
I'm sorry to say, It still does not work.. :(

Andy

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Mon Jan 31, 2011 7:47 am

Helloo!!!

Again, after downloading the beta version of Tools (as above), my remote control is still completely non functional.

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Help - Urgent!

Post by simonB » Mon Jan 31, 2011 4:49 pm

Once you have updated the firmware you need to go to the parameters tab and make sure IR is enabled, if so you then need to go over to the InfraRed tab and click to write the IR config over to the SIUDI7.

It seems to be working fine for me, make sure you are using atleast firmware 1.17 10th Jan (link above), let me know if you are still have trouble.
Simon
--
Sales/Support

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Mon Jan 31, 2011 8:00 pm

Hi Simon,

I have just been through the whole process again and it is still not working,

Andy

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Tue Feb 01, 2011 6:09 pm

Panic Over.
Thanks to Bruno Falip (Nicolaudie) who sent me a link to a further updated version of Tools.
My remote is now, once again, functional.

Thank you.

Andy H.

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Help - Urgent!

Post by simonB » Wed Feb 02, 2011 11:26 am

Bruno told me he sent you exactly the same link I posted above.
Simon
--
Sales/Support

andyhebberd
Junior Forumor
Posts: 44
Joined: Wed Dec 09, 2009 7:05 pm

Re: Help - Urgent!

Post by andyhebberd » Thu Feb 03, 2011 8:56 am

Hi Simon,

To be honest, when i went to the link that Bruno gave me, I did think it was exactly the same as the one you provided. However, I went through the download/install process again and it then worked. I didn't do anything differently to previous attempts so I can't explain why it suddenly worked. By the way, I am a self employed IT engineer so I don't consider myself a novice in this area.
Anyways, the end result is what matters so thank you all again for your support of this excellent product.
Best Regards,
Andy

Post Reply