Change channel Page?

Sunlite Suite, the lighting control software which even outshines most of the consoles available on the market !

Moderators: simonB, florent, RichterMC, dylan

Post Reply
Jaume
New Forumor
Posts: 12
Joined: Mon Jan 26, 2004 5:55 pm
Location: Barcelona

Change channel Page?

Post by Jaume » Thu Jul 11, 2013 4:22 pm

If in "Page settings": Change first channel, last channel, first dmx output and Last dmx output all Escenes creates in original channel will be in blank without any dmx output.
How i can change dmx adress to any page?

Thank you in advance

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: Change channel Page?

Post by simonB » Mon Jul 15, 2013 10:36 am

Hi, I'm not sure I understand the question. Changing the DMX address range is not working for you?
Simon
--
Sales/Support

Jaume
New Forumor
Posts: 12
Joined: Mon Jan 26, 2004 5:55 pm
Location: Barcelona

Re: Change channel Page?

Post by Jaume » Mon Jul 15, 2013 1:56 pm

I can "channel patch" and work fine. But i want to change dmx adress in "Page settings" and after this don't work any Scene/Switch

With Sunlite Suite 1: 17 Apr 2013

Thanks and regards

Post Reply