ArtNet Input

Sunlite Suite, the lighting control software which even outshines most of the consoles available on the market !

Moderators: simonB, florent, RichterMC, dylan

Post Reply
sborder
New Forumor
Posts: 7
Joined: Mon Feb 26, 2007 9:11 pm
Contact:

ArtNet Input

Post by sborder » Sat Aug 29, 2009 2:32 pm

Hi,

I have a SL512EC and a PC running Sunlite Suite.

I am trying to use ArtNet to control the DMX In feature of Sunlite.

I have created a page where channels 1-512 are patched to DMX In 1-512.

I also have another application generating ArtNet on the same PC.

When I try to use the DMX input function under "Starting Parameters" and select "PC-Ethernet #1" (I assume this is ArtNet universe 0) I do not get any DMX In.

I have tried turning "Network Facility" on and off and changed IP addresses, and it still didn't work.

Am I doing something wrong?

I have tried ArtNet version 1 and version 2.

I checked to see if ArtNet was really there using Artistic License's "DMX Workshop" program, and there was ArtNet yet Sunlite can't find it.

I hope there is a fix to this.

Thanks,

sborder

bruno.falip
SuperMaxi Forumor
Posts: 723
Joined: Mon Nov 06, 2006 5:12 pm

Re: ArtNet Input

Post by bruno.falip » Mon Aug 31, 2009 7:46 am

There is not Art-Net output with the SL512EC product, you would need a SL1024EC.

playboy

Re: ArtNet Input

Post by playboy » Wed Sep 02, 2009 9:16 am

on the SL1024EC is the same Problem, only the IP-Boxes work with Ethernet.

bruno.falip
SuperMaxi Forumor
Posts: 723
Joined: Mon Nov 06, 2006 5:12 pm

Re: ArtNet Input

Post by bruno.falip » Wed Sep 02, 2009 3:05 pm

It should work with SL1024EC if it is correctly configured.

sborder
New Forumor
Posts: 7
Joined: Mon Feb 26, 2007 9:11 pm
Contact:

Re: ArtNet Input

Post by sborder » Sat Sep 05, 2009 1:03 pm

Hi,

I am not trying to output ArtNet from Sunlite, I am trying to input ArtNet to control various DMX channels.

Basically I am using a Sunlite box to control several intelligent lights, and I want to use ArtNet to control the rest of the lights and various functions of Sunlite.

Thanks,

sborder

bruno.falip
SuperMaxi Forumor
Posts: 723
Joined: Mon Nov 06, 2006 5:12 pm

Re: ArtNet Input

Post by bruno.falip » Tue Sep 08, 2009 8:20 am

There is no ArtNet input in Sunlite.

d23
New Forumor
Posts: 10
Joined: Sun Feb 07, 2010 8:45 pm

Re: ArtNet Input

Post by d23 » Tue Feb 09, 2010 12:06 am

bruno.falip wrote:There is no ArtNet input in Sunlite.

I have SL2048FC and need this funcion, please give me support.

simonB
SuperMaxi Forumor
Posts: 1630
Joined: Thu Sep 17, 2009 1:50 pm

Re: ArtNet Input

Post by simonB » Wed Feb 10, 2010 12:33 pm

If you want to control Sunlite Suite by artnet this is what you need to do...

1.Purchase a SLESA-IP interface and use it as an art-net to DMX converter. (or purchase any other artnet-DMX converter)
2.Connect the DMX from the artnet converter to the input of your SL2048FC interface and make sure DMX input is enabled within the starting parameters
3.Map the DMX commands to a button/faders within the console panel in Sunlite Suite
4.map your buttons to the dials/fader on the console panel
Simon
--
Sales/Support

Post Reply